Recenzie

Collagen:

 

Miroslava:

(január 2017)

100%

 + Cenovo dostupné

 + Čisto prírodný produkt

 + Vynikajúca vstrebatelnosť aj pri alergickej pleti

 + Dokonalá hydratácia a zjednotenie pleti

S týmto produktom som maximálne spokojná. Zabezpečuje mojej pleti naozaj to, čo potrebuje. Teda hydratáciu, výživu a dokonalé zjednotenie.

(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

 

trnka M:

(január 2017)

100%

 + prijemna konzistencia,

 + prakticke aj na cestovanie

 + velka spokojnost,
Rano si davam collagen a vecer placentu , plet je rozziarena a hebka a vecer ukludnena...odporucam! Pravidelne sa k tomuto produktu vraciam
jednoduche pouzivanie a vysledok stoji za to..plet je stale svieza

(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

 

Evita:

(január 2017)

100%

 + bola som prekvapená, aký dobrý účinok má tento prípravok, vrelo odporúčam

Tento produkt som si vybrala, pretože dlhodobo som sa trápila svojou pleťou. Tento prípravok mi odporučila kamarátka a obe sme veľmi spokojné.

(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

 

Ivana:

(január 2017)

90%

 + lepší prípravok som ešte nemala

 + môžem ho s čistým svedomím odporučiť každej žene

(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

Mima:
(august 2016)
90%
+ pleti sa používaním vracajú oslabené kontúry
+ je vypnutejšia, hutnejšia
+ vrásky sa vyhladzujú
- malé balenie :)
celková spokojnosť s produktom
(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

Karolina Sarkozi:
(jún 2016)
100%
+ som spokijna
- ziadne som spokojna a objednam opät
(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

Overený zákazník:
(marec 2016)
70%
+ príjemná konzistencia, dobrý účinok
príjemne sa nanáša, bez vône, stačí malé množstvo, na celú tvár alebo iba na vrásky.
(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

Katarina:
(marec 2016)
90%
+ skvele odporucam produkt pouzivam kazdy den a som spokojna
(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

Damya:
(december 2015)
100%
+ vyhladza drobne vrasky na pleti pri pravidelnom uzivani skutocne vyhladza vrasky na pleti.
(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

Overený zákazník:
(júl 2015)
100%
Je to výborný produkt,dobrý popis vlastností a používania, nejedná sa o sériový výrobok s klamlivou reklamou, čo sa často stáva u niektorých dodávateľov
(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

Overený zákazník:
(február 2015)
100%
je vynikajuci. doda pleti mladistvy vzhlad, vyplni ju a je krasna a jemna. Vyplna aj hlbsie vrasky.
Spokojnost je aj z mojho okolia. Kombinujeme ho s carlmark placenta.
(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

Edita Berzeová:
(august 2014)
100%
+ Ľahko sa vstrebáva, pokožka je hladká + Produkt som už poznala
+ Prijateľná cena Produkt som poznala Pokožka je hebká,nemastná Ľahko sa používa Odporúčam každému
(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

Zdenka:
(február 2014)
80%
+ kvalitny australsky produkt
- male balenie uz ho poznam dlhsie a pouzivala som ho, mam dobre skusenosti, dobru reakciu pleti. pouzivam ho na cele telo-pokuzku.
(heuréka; http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-collagen-10-ml/recenze/)

Placenta:

Karolina Sarkozi :
(jún 2016)
100%
+ som spokojna
- ziadne mam dobre skusenosti a objednam si znovu u vas tento produkt je proste vynikajuci
(heuréka, http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-placenta-10-ml/recenze/#section)

Katarina :
(marec 2016)
90%
+ odporuca pouzivam denne odporucam
(heuréka, http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-placenta-10-ml/recenze/#section)

Overený zákazník:
(august 2015)
100%
+ Pleť je po aplikácii vyhladená a hydratovaná, treba ale ešte doplniť večerným krémom, hneď na druhý deň sú viditeľné výsledky
- zjednotená farba pleti, jemnejšie póry.
- Balenie by mohlo byť väčšie :)
Pleť je po aplikácii vyhladená a hydratovaná, treba ale ešte doplniť večerným krémom, hneď na druhý deň sú viditeľné výsledky
- zjednotená farba pleti, jemnejšie póry.
(heuréka, http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-placenta-10-ml/recenze/#section)

Overený zákazník:
(január 2015)
100%
+ plet je svieza opakovane si to kupujem
(heuréka, http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-placenta-10-ml/recenze/#section)

Adam Krčméry:
(december 2014)
100%
+ užívam aj s colagenom od tejto firmy
+ pozorujem zmeny na pokožke
+ nekrčí sa mi tvar
+ pekne vypnutá
+ vrodené vrásky miznú
- malé balenie austrálska kvalita dobrá cena učínky sa dostavili po týždny pre zlepšenie a efektívnost aj collagen užívam od carlmarku
(heuréka, http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-placenta-10-ml/recenze/#section)

Elizabet:
(október 2014)
90%
+ objednala som si to na odporucanie kozmetticky som snim ozaj velmi spokojna .na mojej tvari nebadam ziadne fleky plet je jednak zfarbena a aj pevnejsia .odporucam kazdej zene po 40
(heuréka, http://vrasky-starnuca-plet.heureka.sk/carlmark-placenta-10-ml/recenze/#section)

Facebook:

Zuzana A. S.
Moja pleť bola pred používaním collagenu a placenty mdlá a šediva vďaka týmto zázrakom mám dôvod na úsmev. Objednala som si už tretie balenie :-) škoda že nie je aspoň 100ml balenie

Anna S.
Ja používam collagen a som spokojná, odporúčam;)

Monika B.
Mám a veľká spokojnosť :) vlastne uz nemám uz sa to minulo

Marcela H.
Já som veľmi spokojná! Doposiaľ som aplikovala ráno aj večer len 1 druh a potom zas ten druhý a teraz čítam ,ako to má byť správne. Nečakajte žiadne wau,ale nemôžete čakať zázraky na počkanie a pokožka dostáva čosi výnimočné...a isto to spomalí stárnutie, ochabnutie - pleť je viditeľnejšie zregenerovaná....

Alena A. L. M.
tak celkom ujde.... Collagen mi pleť viac zvláčnila, po čase priam akoby až ožila, a to som užívala asi 2 mesiace . Chcelo by to užívať a aplikovať aj naďalej.

Jana M.
odporucam viditelne zlepsenie plati

Elena O.
aj ja som si ho objednala, používam a som spokojna..... Monike dík......

Dada F.
ja druhy tyžden používam collagen a pleť mam krajšiu,určite si kupim aj placentu,inak je to dostať aj v niektorych lekarnach

Monika F.-B.
14. máj 2014 · Dievčence, ak máte dlhé dni plné povinností, spíte tak šesť hodín a Vaša pokozka na tvári je šedo-sivo-zelenkavo-ovisnutá, ak neveríte úplne tomu, že žene stačí vnútorna krása( nie, ani po štyridsiatke NIE), tak rozhodne použite TOTO čo je na fotke. Je to čistunký kolagén a vypne vám kožu tak, že neuverííííte!!! 👍 👭 😊

Jarmila M.
objednala som si ho cez internet je vyborny ,odporučila aj kamoške ,dakujem Monike že sa s nami podelila že niečo take existuje

Elena O.
aj ja som si ho objednala, používam a som spokojna..... Monike dík......

Darina V.
Dobrý deň,najskôr som užívala kolagen ,potom placentu ,po prvom použití som cítila zmenu ,mám smutný výraz v tvári ,veľmi dúfam že mi prípravok ,pomôže

Miriam A.-B.
collagen super , placenta neviem , ale skusim Katarína V. Mam doma uz druhu davku collagenu,som velmi spokojna.Hlavne kvoli tomu,ze mam velmi citlivu plet a nemozem pouzivat hocijake kremy a vodicky.Urcite skusim aj placentu,,,,,

Marcela B.
Ja pouzivam rano Collagen,vecer placentu a som velmi spokojna.Mozem len odporucat

Jana M.
mam obidva pripravky, pouzivam ich asi mesiac a vidim zmenu su to "skvele" vecicky odporucam

Andrea P. D.
Výborná vec..odporúčam !!!

Jaroslava U.
Super , odporúčam :-) :-)

Valeria U.
Jednicka vrelo odporucam

Sabina A.
Pouzivam collagen aj placentu, nic lepsie nepoznam, pomahaju pri suchej a unavenej pokozke, plet je krasne vypnuta, svieza, posobi mladsie. Dokonca collagen pouzivam na strie na stehnach 🙃 skvela vec

Magdalénka B.
Používam už dlhšie Carlmark Placenta a nedám na ňu dopustiť-nie je mastná,rozjasňuje a nezaťažuje moju pleť. Moja mamina používa Carlmark Collagen, takže spokojná je celá rodina:-)

Monika P.
Preferujem Carlmark Placentu je perfektná, som veľmi spokojná

Katarina K.
viete co, ja mam citlivu plet a toto je fakt zazrak, vobec ma to nestipalo, uplne mi to vsiakne do pleti.. dlhodobo som mala problemy aj s akne, a naozaj mi to velmi pomohlo.. vrele odporucam

Ivka S. H.
ja už vklepkavam ;) druhú dávku...ráno kolagén a večer placentu...pleť je živšia, hladšia. ... som spokojná

Iveta M.
Vyborne, kombinovala som oba produkty, bola som velmi spokojna.

Katarina K.
vyborny vyrobok, kupila som si kolagen, pouzivam ho zatial tyzden, vysledky su vyborne.. nad placentou ani nevaham a letim do lekarne

Barbora R.
pouzivam a doporucujem!uzastne pripravky!

Martina V.
love Carlmark

Heti M.
Kolagén aj placentu používam asi 4 týždne a pleť sa mi skutočne rozžiarila, napla a zmizli aj jemné vrásky, uvidím, čo bude ďalej ;) Zatiaľ som spokojná.

Oo S. som maximalne spokojna. žiaden krem mi nepomohol až ked som vyskušala COLLAGEN a PLACENTA.dakujem i teraz som si objednala..

Recenzie zo súťaže:

marianmereticky@email.cz:
21. 2. 2017 13:32:53
priatelka je spokojna.

marianmereticky@email.cz:
21. 2. 2017 13:32:12
priatelka je spokojna

lujza.labusova@gmail.com:
15. 2. 2017 9:57:22
prípravky su velmi kvalitné , moja plet nabrala krásny jas a mám menej viditelné vrásky

jarmila.sucha@gmail.com:
15. 2. 2017 7:04:17
Collagen opakujem sa, ale dostala som ho za pomoc pri oslave okrúhlych narodenín.No môžem potvrdiť, že po dlhej dobe mi opäť niečo sadlo na moju pleť.Skutočne už si veľmi dobre rozmyslím aký krém kúpim. No tento darček ma veľmi milo prekvapil ako na mňa dobre účinkuje. Ďakujem Vám i priateľke.

maria.hornakova@he.vs.sk:
10. 2. 2017 13:17:41
Collagen Placentu som dostala na vianoce ako darček od syna. Pravdu povediac som tomu neverila, nakoľko v mojich 56 rokoch som vyskúšala rozne aj vychýrené značky. Ale som bolo prekvapená, ako sa mi viditeľne upravili vačky pod očami, čo je najpozitívnejšia skúsenosť. Vrelo odporúčam aj iným s týmto problémom.

helenasoradova@zoznam.sk:
10. 2. 2017 11:29:37
Výrobky Collagen a Placentu som dostala od nevesty k 60-narodeninám. Dovtedy som o produktoch značky Carlmark nepočula. Veľmi milo ma prekvapilo ako vynikajúco pôsobia proti mojim vráskam. Som nadšená. Moja pleť je čím ďalej krajšia, mladšia a vrásky sa mi redukujú. Používam Vaše výroky denne. Lepšie produkty na tvár som ešte nemala. S pozdravom Vaša spokojná zákazníčka Helena Sorádová.

horinova.m@gmail.com:
9. 2. 2017 23:12:57
Lepšie produkty na tvár, ako je collagen a placenta som nemala, a to som ich vyskúšala neúrekom. Som rada, že nemusím už experimentovať.

maria.dolakova5@gmail.com:
9. 2. 2017 7:52:23
Dobrý deň,mám 69 rokov a doprajem si tieto produkty,som VEĽMI spokojná,moja tvár je jemná a takmer bez vrások,vrelo odporúčam...

1monika9@gmail.com:
8. 2. 2017 19:21:51
Používam prevažne collagen a môžem potvrdiť, že má vynikajúci účinok.Dávam si ho aj pod make up, pleť krásne vypne...Perfektný výrobok.

klaudiapeskova@gmail.com:
6. 2. 2017 15:33:22
Mám 56 rokov, používam aj Collagen aj placentu a myslím, že je to na mojej pleti vidieť. Vrások mám minimum a moja pleť je zdravšia a prežiarená. Ďakujem krásne

martap1@post.sk:
6. 2. 2017 6:43:53
Collagen a Placentu som dostala od dcéry na Vianoce. Dovtedy som o produktoch značky Carlmark nepočula. Veľmi milo ma prekvapilo ako vynikajúco pôsobia proti mojim vráskam. Som nadšená. Moja pleť je čím ďalej krajšia a vrásky sa mi redukujú. S pozdravom vaša spokojná zákazníčka Marta Predná

magdalenabalkova@gmail.com:
31. 1. 2017 20:22:21
Stratili sa moje problémy s pokožkou a od okolia počúvam len chvály, ako skvele vyzerám :-P Za to ďakujem výrobkom Carlmark Collagen a Placenta. Ďakujem a ďalej odporúčam

klackovamagdalena@gmailcom:
31. 1. 2017 20:19:12
Je proste TOP. Pleť je vypnutá, má mladistí a hydratovaný vzhľad. Maximálna spokojnosť!

michaela.niklova@gmail.com:
31. 1. 2017 19:16:22
čo viac dodať - z mojej strany maximálna spokojnosť!

lackova.sona@centrum.sk:
30. 1. 2017 21:43:34
Je to výborný produkt, pleť vypnutá, vyhladená. Maximálna spokojnosť. Vrelo odporúčam.

machacova.michaela@gmail.com:
26. 1. 2017 15:09:39
S vašimi výrobkami som veľmi veľmi spokojná, odporučili ich mne a ja ich odporúčam ďalej.

lapy@centrum.sk:
26. 1. 2017 12:31:12
S vyrobkami Carllmark som spokojna. Placebo je úžasné...plet je po nom krasna a napnuta. Ďakujem.

zdudakova@gmail.com:
26. 1. 2017 11:55:50
som nadsena z produktov carlmark.poradili si dokonale aj s mojou problematickou pletou.

tonka.miklikova@libertysurf.fr:
25. 1. 2017 16:43:33
Carllmark collagen som dostala ako darcek. Ako kazda zena som sa potesila tejto kozmetike, no a hned po prvom pouziti to bolo: wauuu!!! Fakt vynikajuci produkt, odporucam kazdej babenke!😍

salonsnoopy@centrum.sk:
22. 1. 2017 23:19:15
Vaše výrobky sú vynikajúce, používam ich už niekoľko rokov a som s nimi veľmi spokojná. Skúšala som /asi ako každá iná žena/ podobné výrobky, ale ani jeden nemal taký účinok.

lenka.zemberova@gmail.com:
21. 1. 2017 20:41:30
Collagen je jeden úžasný produkt, priznám sa mám vždy husiu kožu, keď mi niekto povie, že musím niečo používať pravidelne - chcem vidieť výsledky hneď :) a collagen to splnil. Výsledky som videla takmer okamžite a tým pádom ma to motivovalo používať ho pravidelne. V kombinácii s placentou je to pre mňa hotový zázrak. Je to síce malá ampulka, ale vydrží mi to v klude mesiac, kedže toho treba aplikovať naozaj málo. Mám citlivú pleť nemôžem si na ňu dať čokoľvek a v tomto mi Vaše produkty tiež vyhovovali. Ďakujem :)

lujza.labusova@gmail.com:
19. 1. 2017 15:59:05
S vašimi výrobkami som bola veľmi spokojná a doporučila som ich svojim znamym kolegyniam

e.kmecikova@gmail.com:
19. 1. 2017 14:52:19
mám 37 rokov, o collage som sa dozvedela cez internet, odekdy ho používam som naň priam závislá, vidím neskutočnú zmenu, moje pleť je po ňom užásne vypnutá, len doporučujem

Jožka stanikova:
13. 1. 2017 18:02:48
som maximalne spokojna s collagenom i s placentou..skusila som už oboje..su to skvele vyrobky..skušala som rozne kremy .nič mi tak nepomohlo ako toto..mam už 46 rokov takže moja plet už potrebuje dake zazraky,,a toto je jeden moj zazrak ktory mi pomaha..dakujem

CHCETE BYŤ csillag NAŠEJ STRÁNKY?

Staňte sa našou priateľkou na Facebooku a napíšte zaujímavý koment o tom, ako vám Collagen & Placenta zmenili život. Ak si Vás vyberieme, uverejníme Váš koment na tejto stránke a okamžite vyhrávate revolučné výrobky od Carlmarku.

Najviac spokojných žien
je na našej fanpage!

FB share

Mobilná verzia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.x